Следвайте Гласове в ТелеграмРусия ще спечели надмощие в конфликта в Украйна,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРусия ще спечели надмощие в конфликта в Украйна,
Коментари Харесай

Борел: Русия е велика сила, която ще спечели в Украйна, ако не мобилизираме всичките си възможности

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Русия ще завоюва превъзходство в спора в Украйна, в случай че Европейският съюз не активизира всички свои благоприятни условия. Това мнение изрази ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел, представен от британския The Guardian.

" Ако не променим курса си бързо, в случай че не активизираме всичките си благоприятни условия, това ще разреши на Путин да завоюва войната в Украйна ", сподели Борел. Междувременно той дефинира Русия като " велика мощ ", която заплашва европейската народна власт:

„ Може би това е моментът, в който би трябвало да разгледаме заплахата, идваща от велика мощ, която заплашва нашата народна власт, която заплашва самата Европа, освен Украйна. И в случай че не променим бързо курса, в случай че не активизираме целия си потенциал, това ще разреши на Путин да завоюва войната в Украйна. По същия метод, в случай че не успеем да спрем нещастието, която се случва в Газа, мисля, че нашият план ще бъде доста развален. "

" Това, което има значение, е какво можем да създадем, с цел да попречим на Русия да завоюва войната. Какво сме подготвени да създадем? Наистина ли сме подготвени да създадем това, което е належащо? Това е въпросът, който би трябвало да си зададем ", съобщи ръководителят на европейската дипломация.

Той също по този начин допусна, че „ Путин не може да се задоволи с парче Украйна и да остави останалата част от Украйна да принадлежи към Европейския съюз, само че не може да се задоволи и с лимитирана териториална победа. Той няма да се откаже от войната, изключително преди американските избори, които могат да го показват пред доста по-благоприятен сюжет. Така че би трябвало да се подготвим за спор с висока активност за дълго време “.

„ Путин реши да продължи войната до окончателната победа “, сподели той.

„ Успехът на Русия зависи от това да активизират на бойното поле колкото се може повече хора. В този миг те имат най-вече смъртни случаи, жертви на бойното поле, при съществуване на човешки запас. През февруари имаше 150 000 души, струпани на украинската граница. Сега има 450 000, т.е. три пъти повече. "

В същото време той сподели, че Путин „ бърка по отношение на потенциала на своята войска. Той бърка за потенциала на украинската опозиция, не беше прав относно волята на Европейския съюз, грешеше и за силата на трансатлантическия съюз. Но той към момента е там, подготвен да се бие, да остави хората си да умрат, тъй че армията и хората му да страдат, защото няма противоположен път.

Борел сподели още, че „ Русия в никакъв случай не е съумяла да стане нация. Винаги е била империя с царя, със Съветите, а в този момент и с Путин. Това е константа на Русия и нейната политическа еднаквост и вследствие на това опасност за нейните съседи – и изключително за нас. "

Източници: ТАСС, theguardian.com

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР